top of page
Search
  • Writer's pictureEva Christina Johansen

Udforsk dine følelser

Updated: Aug 4, 2020

Ønsker du at lære mere om følelser, udforske dine følelser eller øve dig i at håndtere følelser på en god måde? Så er den gratis hjemmeside "Emotionskompasset", der er udviklet af Institut for psykologisk rådgivning i Norge, et besøg værd.


Indholdet på hjemmesiden bygger på emotionsfokuseret terapi og omfatter en række spændende elementer:


  • En introduktion til følelser: Hvad følelser er, hvilke typer der findes, hvordan de udtrykkes, hvordan man bedst kan håndtere sine følelser samt hvorfor et velfungerende følelsesliv er vigtigt for vores mentale sundhed

  • En guide til, hvordan du udforsker dine egne følelser (hvad enten det er lige her-og-nu eller en reaktion, du har haft på en situation i fortiden) og hvordan du bliver mere bevidst om din følelsesmæssige stil som individ, i et parforhold eller som forælder.

  • Et bibliotek af øvelser, som bl.a. hjælper dig med at få kontakt til, udforske og forstå dine følelser, at arbejde på at ændre vanskelige følelser samt at berolige intenser følelser


Alt indhold på hjemmesiden er gratis og kan være et godt sted at gå til, hvis du overvejer at starte i terapi eller bare er nysgerrig på at udforske følelser som fænomen. Hjemmesiden indeholder også en god introduktion til emotionsfokuseret terapi.


Bliv klogere på dine følelser her: Emotionskompasset
61 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page